INGEGROEIDE TEENNAGEL?

Mijn expertise ligt op dit gebied en alle klanten zijn erg tevreden over de behandeling. (zie reviews)

Vaak met de inzet van een NAGELBEUGEL is men snel van de pijn af.

Voorkom grote problemen!

Zeer goede resultaten, en tevreden klanten met deze techniek.

Afspraak

Meer weten? Neem gerust contact met me op en maak een afspraak.  Zie  “Contact”

Klanten vertellen ….

Vakkundig en Plezierig
Een arts adviseerde mij om met de ingegroeide teennagel van mijn zoon niet naar de huisarts te gaan, maar naar een pedicure. Een huisarts snijdt namelijk een deel weg en een pedicure heeft meer mogelijkheden. Dat bleek ook toen wij bij Diny in de praktijk kwamen. Zij gaf de teennagel ruimte door een speciaal beugeltje te maken. Hierdoor was direct de druk van de teen en de pijn weg. De teen kon nu gewoon groeien en de ontsteking herstellen. Wij zijn blij met de vakkundigheid van Diny. Ze heeft alle tijd voor de cliënt. Ze werkt zeer vakkundig in haar professionele praktijkruimte met moderne apparatuur. Wij hadden niet verwacht in een op een tandartsbehandelkamer lijkende behandelkamer terecht te komen. Uiteraard met het verschil dat alle aandacht nu naar de voeten uitgaat. Diny bedankt.
• Zou u ons aanbevelen? Ja
5-3-2019 Richard , Vriezenveen

Zeer professioneel en klantvriendelijk!
Met een ingegroeide teennagel die ook nog eens ontstoken was, kwam ik op internet alleen maar nare verhalen tegen over medische ingrepen waarbij een deel van de nagel verwijderd moest worden. Ten einde raad heb ik Diny gebeld en ze maakte tijd voor me vrij in haar drukke schema! Ik had veel pijn en was best bang voor wat er ging komen, maar Diny stelde me gerust en heeft heel voorzichtig het puntje van de ingegroeide nagel weg geknipt en er een nagelbeugeltje opgezet. Wat een opluchting! Inmiddels een paar weken verder, en de nagel groeit dankzij het beugeltje weer mooi recht! Kortom, ik ben méér dan tevreden!
• Zou u ons aanbevelen? Ja
‎7‎-‎11‎-‎2018 Brenda , Vriezenveen

Doelgerichte en nette behandeling met goede adviezen.
Naar deze pedicure gegaan met de klacht van broze nagels. Na de eerste behandeling zagen mijn nagels er al een stuk beter uit. Op advies een Nagelbeugel laten plaatsen omdat mijn nagel drukte op de huid van mijn teen wat pijnklachten veroorzaakte. Na het plaatsen van de beugel voelde ik meteen verlichting. Ik ben vriendelijk en netjes geholpen.
• Zou u ons aanbevelen? Ja
‎29‎-‎8‎-‎2018

Zeer professioneel. vriendelijk, mooie locatie.
Na het aanhoren van de klacht (ingegroeide nagels) werd in overleg besloten beugels te plaatsen. Op professionele manier zijn mijn klachten behandeld. Ik ben zeer tevreden over deze behandeling.
• Zou u ons aanbevelen? Ja
‎8‎-‎3‎-‎2018 W. , Vriezenveen